Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمانه بهزادپور روانشناس و مشاور درباره آسیب‌های حوادث غیر مترقبه بر کودکان اظهار کرد: گاهی اوقات فکر می‌کنیم کودکان همه چیز را به زودی فراموش می‎کنند و اگر اتفاقی رخ دهد خیلی خوب درک نمی‌کنند، اما اینطور نیست و باید هنگام بروز حوادث ناگوار بیشتر به فکر کودکان باشیم.

اخبار اجتماعی - این روانشناس بیان کرد: ابتدا باید ببینیم که کودکان تا چه اندازه درگیر حوادث ناگوار شده اند، چرا که اثرات متفاوتی بر کودکان دارد، کودکی که در محیط سیل یا زلزله زده حضور مستقیم داشته و شاهد آسیب‌های مختلف بر خانه و خانواده بوده آسیب بیشتری نسبت به کودکی که والدینش در خانه فقط درباره سقوط هواپیما صحبت می‌کنند، می‌بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عوامل مختلفی مانند تاب آوری، سرشت کودک، برخورد اطرافیان و ... وجود دارد که باعث می‌شود؛ کودک هنگام بروز حوادث ناگوار کودک آسیب ببیند یا خیر.

بهزادپور گفت: کودک در سن پایین وقتی در معرض حوادث ناگوار قرار می‌گیرد به مشکلاتی مانند؛ وابستگی بیشتر، ترس از جدایی از والدین، چسبندگی به والدین، مشکلات خواب و کابوس شبانه، بازی‌هایی که ناشی از اضطراب و افسردگی، استرس پس از سانحه، پرخاشگری، مشکلات رفتاری و ... دچار می‌شوند.

این روانشناس ادامه داد: اگر حادثه ناگواری رخ می‌دهد و سن کودک کم است، والدین باید در چنین موقعیتی احساس کودک را درک کرده، درباره حادثه رخ داده دروغ به فرزندشان نگویند، با کودکشان همدلی کنند، به فرزندشان احساس امنیت دهند تا کودکشان مطمئن شود در کنارش هستند.

وی افزود:، اما کودکانی که به مدرسه می‌روند و در مدرسه اطلاعاتی از یکدیگر به دست می‌آوردند، والدین باید احساس فرزندشان را تایید کرده، نگرانی اش را درک کنند و اطمینان در هر شرایطی در کنار فرزندشان حضور دارند.

بهزادپور خاطرنشان کرد: کودکانی که در محیط حادثه دیده حضور مستقیم داشته اند و علائمی مانند گوشه گیری، اضطراب و افسردگی در آن‌ها دیده می‌شود که باعث نگرانی والدین شده است حتما باید برای ارزیابی تخصصی نزد روانشناس برده شوند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کودک روانشناس خانواده زلزله سقوط هواپیما کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۹۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 تلاش برای شاد کردن کودکان غزه

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از غزه، مهدکودک سراج الاقصی در شمال نوار غزه با وجود تخریب ساختمان آن و مشکلات ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی، فعالیت های آموزشی و سرگرم کننده خود را، دوباره آغاز کرد.

در این هفت ماه، فعالیت های آموزشی در مهدکودک ها، مدارس و دانشگاه ها متوقف شده بود. در حالی که کودکان غزه شاهد مصیبت های جنگ، ویرانی و حملات گسترده هستند و دچار اختلالات روحی شده اند، این مهدکودک بر آغاز مجدد فعالیت های آموزشی و سرگرم کننده خود برای کودکان اصرار دارد.

 

اظهارات:
مصاحبه ها
مربی مهد کودک
کودک

دیگر خبرها

  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • غرق شدن چادرهای آوارگان فلسطینی در آب باران
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟