Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دیدار " سید احمد حسینی " سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نخجوان و " شامو عبدالله اف " وزیر حوادث غیر مترقبه جمهوری خودمختار نخجوان همکاری های فیمابین در مقابله با حوادثه غیر مترقبه بررسی شد .

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سرکنسولگری ایران در نخجوان، عبدالله اف در این دیدار با اشاره به تاسیس وزارتخانه متبوعش در سال ۲۰۱۵ میلادی، یادآور شد که مجموعه ای از اقدامات آموزشی، تهیه تجهیزات و ساماندهی بخش های مختلف مرتبط با حوادث طبیعی و  غیر طبیعی صورت گرفته و همه تاکیدات بر این است که آمادگی برای هر وضعیتی وجود داشته باشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین تامین  بخش های آموزشی از طریق همکاری با روسیه و تهیه تجهیزات از طریق کشورهای اروپایی از جمله آلمان را از اقدامات صورت گرفته دانست و یادآور شد، مرکز مدیریت بحران وابسته به وزارت حوادث غیر مترقبه به تجهیزات مدرن مجهز شده است.

عبدالله اف به تجربیات و توانمندی های نهادهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه مقابله با حوادث گوناگون نیز اشاره و خاطر نشان کرد که با توجه به حوادث مختلف روی داده در سالهای اخیر شاهد بودیم و می دانیم ایران تجربیات گران قیمتی برای مهار بحران ها به دست آورده است و می توان از تجربیات به دس آمده نیز استفاده کرد.

وی افزود: در سالهای گذشته مانور پنج  کشور در قالب تمرین های کشورهای ساحلی دریای خزر انجام  شده  و شاهد بودیم  که ایران توانمندی های خوبی در این بخشها دارد .

این مقام جمهوری نخجوان اضافه کرد، ما در جریان زلزله کرمانشاه به دستور رییس مجلس عالی نخجوان محموله های را آماده و آن را تحویل مراکز مربوطه جمهوری اسلامی ایران کردیم.

 سرکنسول کشورمان نیز در این دیدار با اشاره به اقدامات و تجارب گسترده ایران در زمینه مقابله با حوادث طبیعی و غیر طبیعی و بهره گیری از ظرفیت های مردمی همانند بسیج و سازمان های مردم نهاد اشاره و برای هرگونه همکاری با جمهوری خودمختار نخجوان اعلام امادگی کرد .

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: جمهوری نخجوان ایران و نخجوان نخجوان جمهوری اسلامی ایران ایران مقابله با حوادث غیر مترقبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۸۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد

پس از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمیت شناختن کشور فلسطین، سازمان همکاری اسلامی از همه کشورهای جهان خواست تا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطین افزود که این اقدام مهم با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می‌دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش‌های بین‌المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین‌المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جلسه شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین‌المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیش‌تر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند.

همچنین «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

کد خبر 750492

دیگر خبرها

  • بررسی روند تقویت همکاری‌های دوجانبه ایران و آژانس در دیدار گروسی با اسلامی
  • رایزنی گروسی و امیر عبداللهیان در تهران
  • چرا سفر «نیچروان بارزانی» به ایران مهم است؟
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • آماده باش دستگاه‌های اجرایی البرز با اعلام هشدار هواشناسی
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • بیانیه طالبان در مورد اتفاقات بدخشان
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد