Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در جمع کارکنان بیمارستان هاجر نیروی زمینی ارتش با تاکید بر این که  ارتش در جنگ‌ها و حوادث غیر مترقبه پناهگاه امن مردم است گفت: دفاع جامعه درمانی و پرستاری در برابر ویروس کرونا مقدس و غیر قابل فراموشی است.

/ دفاع جامعه درمانی و پرستاری در برابر ویروس کرونا مقدس و غیر قابل فراموشی است

 به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام و المسلمین عباس محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش به همراه امیر سرتیپ حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، با حضور در بیمارستان هاجرنیروی زمینی ارتش، از کادر درمان و کارکنان این بیمارستان تجلیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در این دیدار گفت: انتخاب سالروز ولادت حضرت زینب سلام‌الله علیها نسخه دوم فاطمه زهرا (س) به عنوان روز پرستار،  احترام ویژه‌ای به این قشر شریف از جامعه است. جامعه پرستاری به دلیل نقش تعیین کننده ای که در تامین سلامت مردم داشته و دارد، در میان مردم از محبوبیت فراوانی برخوردار است.
وی افزود: جامعه پرستاری ما پیوسته در نقطه کانونی دعای مردم قرار دارد. هیچ سرمایه ای بالاتر از این نیست که دعای مردم پشت یک جمع یا جامعه ای باشد. مطمئن باشید که شما همیشه در نقطه کانونی دعای خوبان جامعه قرار دارید. ان شاءالله این دعاها درباره شماها مستجاب است. کادر درمان بیمارستان هاجر ارتش را سربلند کردند. سرکار خانم دکتر عزیز محمدی ارتش را سر بلند کردند. ایشان بانوی تحصیل کرده، متعهد و توانمند هستند که مدیریت عالی را در جامعه به نمایش گذاشتند. این بانوی بزرگور و همکارانشان دست ما را برای دفاع از بانوان متخصص و متعهد باز تر کردند. همه باید به وجود این بانو افتخار کنیم. وی ثابت کرد هرگاه مدیریتی به بانوان سپرده شود آنها تعهد خود را به بهترین شکل ممکن انجام می دهند. توانمندی  خانم دکتر عزیز محمدی بزرگوار یک طرف و روحیه جهادی ایشان طرف دیگر.
محمدحسنی ادامه داد: در موضوع کرونا ایشان و کادر درمانشان ذره‌ای کوتاه نیامدند. هر زمان اخبار را رصد می کردم، می دیدم که خانم دکتر وسط میدان مبارزه با کرونا هستند. هنوز کتاب ها، فیلم ها و مستند سازی ها کاملی از تلاش های جهادی ایشان و جامعه درمانی تهیه نشده است تا حماسه های خادمان صادق این ملت در حوزه پزشکی و پرستاری از بیماران کرونایی مشخص شود. امروز خدمت خانم دکتر عزیز محمدی در بیمارستان هاجر حاضر شدیم تا مراتب همدردی، احترام، تکریم و تجلیل خودمان را به مناسبت همسر شهیدشان جناب دکتر ابوالفضل محمد علیزاده اعلام نمائیم. کرونا نگذاشت که این رسالت خودمان را به خوبی انجام دهیم و آنطور که شایسته است از شهید تقدیر کنیم. معمولاً برای شهدا مراسم تکریم و تجلیل برگزار می‌کردیم،اما شرایط کرونایی باعث شد که نتوانتیم آن چنان که شایسته این شهید والامقام بود مراسمی داشته باشیم.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در پایان اضافه کرد: مردم ما جهاد این بزرگواران را فراموش نمی کنند. قطعاً جهاد مقدس کادر درمانی ارتش در مقابله با کرونا  فراموش شدنی نیست. ارتش ثابت کرد فقط در جنگ پناهگاه مردم نیست بلکه در حوادث طبیعی مثل سیل و زلزله و مقابله با انواع بیماری ها هم ارتش پناهگاه مردم است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ارتش جمهوري اسلامي ايران رییس عقیدتی سیاسی ارتش سازمان عقیدتی سیاسی ارتش خانم دکتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۹۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 

به گزارش همشهری آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بارها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظرهای متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.» اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.»

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آنها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه داروهای سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰(وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶(بیمه سلامت) گزارش دهند.

کد خبر 849168 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم کودکان بیماری - بیمارستان

دیگر خبرها

  • کمالشهر صاحب بیمارستان جدید می‌شود
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • مصدومیت ۱۰ نفر در واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در آستانه اشرفیه
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • تجلیل از مربیان نمونه عقیدتی سیاسی در مشهد
  • حوادث هفته گذشته کشور ۱۶۹ کشته و ۳۰۰۰ مصدوم داشت
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها