Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،  مجید سعیدی روز سه شنبه در نشست ستاد پیشگیری و فرماندهی پاسخ به بحران به بررسی حوادث استان کرمان افزود: سیل، طوفان، تگرک، صاعقه، برف و کولاک و سرمازدگی بیشترین حوادث خسارت زا طی امسال در استان بوده‌ هست.

وی با اشاره به وقوع چند مورد سیل در سال جاری در کرمان افزود: بر اثر جاری شدن سیلاب راه ارتباطی ۲۳۳ روستایی را قطع کرد و همچنین سبب تخلیه ۲ روستا شد و ۲۵ مورد آبگرفتگی منازل روستایی نیز داشته‌ایم و برق ۲۳۳ روستا، آب ۱۷۳ روستا و ۱۰ مورد قطعی مخابرات اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان اظهار داشت: شهرستان‌های جیرفت، بافت و کرمان بیشترین مناطقی هستند که در این بازه زمانی دچار سیلاب شده‌اند.

وی بیان کرد: پنج هزار و ۲۶۵ نفر در ۹ ماهه امسال که در سیل گرفتار شده بودند،  از طرف نیروهای امدادی نجات یافتند.

سعیدی با اشاره به مشکلات گرد و غبار و ریزگردها در مناطقی از استان کرمان گفت: طی امسال مطالعه ۲۵ هزار هکتار عرصه بیابانی انجام شده و همچنین یک هزار و ۳۰۰ هکتار نهال‌کاری، ۲۵۰ هکتار جنگل‌کاری، ۳۰۰ هزار متر احداث بادشکن بیولوژیک، احداث ۴۵۰ هزار متر بادشکن غیرزنده انجام شده است.

وی ادامه داد: همچنین برای مقابله با ریزگردها پنج هزار و ۳۳۷ هکتارگورآب و هلالی آبگیر احداث شده و  ۴۵۰ هکتار مالچ پاشی و ۵۴۴ هکتار بذرکاری و بذرپاشی انجام شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان افزود: در ۹ ماهه سال جاری شهرستان‌های کرمان، راور و فاریاب بیشترین وقوع زلزله را داشتند که هشت زلزله بین چهار تا پنج ریشتر و یک زمین لرزه بالای پنج ریشتر امسال در استان به ثبت رسیده است.

وی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ مورد تلفات جانی ناشی از سیل و صاعقه در استان کرمان داشتیم.

سعیدی تاکید کرد: از ابتدای دی‌ماه با کاهش شدید دما مواجه شدیم که خسارات زیادی به بخش کشاورزی وارد کرده است، به طوری که سرمازدگی و همچنین طوفان حدود۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان خسارت وارد کرده و شهرهای جنوبی استان، ارزوئیه، فهرج و ریگان بیشترین خسارات را در این زمینه دیده‌اند.

وی با اشاره به مقابله با هجوم ملخ به استان کرمان اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی شمال استان در سال گذشته ۱۲ هزار و ۸۰۰ هکتار و در ۹ ماهه سال جاری ۶ هزار و ۹۰۰ هکتار و در سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان نیز در سال گذشته ۱۵۰ هزار و ۲۰۰ هکتار و در ۹ ماهه سال جاری ۳۹ هزار هکتار مبارزه با ملخ های صحرایی انجام گرفته است.

سعیدی ادامه داد: در سال  گذشته و ۹ ماهه سال جاری ۱۰۱ هزار و ۳۵ میلیون ریال اعتبار در زمینه مبارزه با ملخ های صحرایی هزینه شده است.

برچسب‌ها کرمان حوادث طبیعی سیل زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان حوادث طبیعی سیل کرمان حوادث طبیعی سیل زلزله اخبار کنکور ۹ ماهه سال جاری استان کرمان ۹ ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۲۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه بارشی از روز دوشنبه وارد گیلان می شود

مدیرکل هواشناسی گیلان از افزایش دما و وزش باد جنوبی برای فردا یکشنبه در استان خبر داد و گفت: از روز دوشنبه با نفوذ تدریجی سامانه بارشی به گیلان، افزایش ابر و مه آلود شدن، بارندگی( گاهی رگباری، برخی نقاط شدید)، روند کاهش نسبی دما، رعد و برق و احتمال تگرگ تا اواخر وقت چهارشنبه جاری پیش بینی می شود.

محمد دادرس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گیلان اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده تضعیف سامانه ناپایدار در منطقه است.

وی افزود: با خروج سامانه بارشی از امروز شنبه پانزدهم اردیبهشت کاهش ابر مورد انتظار است، از فردا یکشنبه با شکل‌گیری جریانات جنوبی، شرایط برای افزایش دما و وزش باد جنوبی به ویژه در ارتفاعات و دامنه‌ها، گاهی شدید مهیا می‌شود.

مدیرکل هواشناسی گیلان خاطرنشان کرد: از روز دوشنبه با نفوذ تدریجی سامانه بارشی به استان، به تناوب افزایش ابر و مه آلود شدن، بارندگی (گاهی رگباری، برخی نقاط شدید)، روند کاهش نسبی دما، رعد و برق و احتمال تگرگ تا اواخر وقت چهارشنبه جاری پیش بینی می‌شود.

دادرس با بیان اینکه در روزهای دوشنبه و سه شنبه جاری دریا برای فعالیت دریانوردی با احتیاط مناسب است، تصریح کرد: شرایط برای تخلیه و بارگیری غلات به دلیل رگبار باران در روزهای دوشنبه تا چهارشنبه جاری نامناسب است.

کد خبر 750568

دیگر خبرها

  • ۱۱ هکتار از اراضی دولتی در جنوب کرمان رفع تصرف شد
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • برقراری بیش از ۴۷ هزار تماس با سامانه ۱۲۵ / نجات ۴۸۳ نفر از حوادث رخ داده
  • بیش از ۱۴۰ هزار هکتار از مزارع خوزستان خسارت دید
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • سامانه بارشی از روز دوشنبه وارد گیلان می شود
  • وارد آمدن خسارت به زیر ساخت ها در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان