Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن اوروجی روز یکشنبه درجلسه شورای هماهنگی شرکت های بیمه قم در سالن اجتماعات خانه معلم شماره ۲ این استان افزود: دستگاه های دولتی قم بر اساس اعتبارهایی که دارند موظف به بیمه کردن اموال خود هستند از این رو ۷۰ درصد دستگاه هایی که همچنان اقدام به این کار نکردند این وظیفه ای که برای آنها تعیین شده را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوروجی همچنین با بیان اینکه طبق ماده ۳ قانون مدیریت بحران کشور دستگاه ها باید اموال خود را بیمه کنند افزود: مطابق ماده ۴ این آیین نامه، دستگاه های اجرایی که اعتبارات آنها در بودجه کل کشور است نیز مکلف هستند مبلغ لازم برای بیمه نمودن اموال بیمه پذیر خود را حداکثر تا پایان سه ماه نخست هر سال به منظور درج بودجه سنواتی خود در لایحه بودجه سالیانه سازمان مدیریت بحران ارائه نمایند.

وی افزود: سازمان مدیریت بحران نیز باید ظرف مدت ۱۵ روز مراتب را بررسی نموده و همراه نظریه خود برای انجام اقدام لازم به سازمان برنامه و بودجه ارسال نماید.

این مسئول همچنین خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی از جمله شرکت های دولتی که بودجه آنها از منابع داخلی تامین می شود نیز موظفند سه ماه قبل از پیشنهاد بودجه به مجامع عمومی یا ارکان ذیربط، نحوه تامین منابع برای بیمه اموال عمومی این آیین نامه را به سازمان ارائه کنند.

مدیرکل مدیریت بحران قم در بخش دیگری از سخنان خود تقویت زیرساخت های مالی، سازمانی و انسانی را برای اجرایی کردن قانون بیمه ضروری خواند و گفت: اگر همه اداره های دولتی بیمه شوند  باید ساز و کاری نیز تعریف شود تا در زمان وقوع حوادث گوناگون بیمه ها در محل حادثه مستقر شده و خسارت ها را پرداخت کنند.

وی تحقق این امر را نیازمند منابع انسانی، برنامه کار و فرهنگ سازی دانست و گفت: دولت فقط زیرساخت ها را مدیریت می کند و در مقابل خسارت ها جوابگو نیست و جبران خسارت ها و انجام ساخت و سازها با بیمه ها صورت می گیرد.

وی همچنین دسترسی شرکت های بیمه به سامانه خطر ریسک مدیریت بحران را حائز اهمیت توصیف کرد و گفت: شرکت های بیمه از طریق این سامانه می توانند بیمه ها را انجام داده و مردم را تحت پوشش بیمه تکمیلی نیز قرار دهند.

اوروجی با یادآوری اینکه مدیریت بحران استان مسئولیت نظارت بر اجرای حُسن این آیین نامه را نیز بر عهده دارد گفت: باید زمینه اجرایی شدن آن را در استان تحقق ببخشیم و ساختمان های اداره ها، ساختمان های مسکونی و زمین های کشاورزی به طور ۱۰۰ درصد بیمه شوند.

وی افزود: با توجه به این قانون دیگر چیزی به عنوان خسارت در بودجه های کشور و هیات دولت نخواهیم داشت.

وی همچنین در ادامه تصریح کرد: جبران خسارت ها از طریق بیمه باعث تسریع در فرآیند ساخت و سازها و مشارکت بیمه ها در مقاوم سازی را در پی دارد و بیمه حتی می تواند با نظارت بر ساخت و سازهایی که انجام می شود نقش اجتماعی و فنی خود را نیز ایفا کند.

مدیرکل مدیریت بحران قم همچنین اراضی کشاورزی، ساختمان های مسکونی و اموال منقول و غیر منقول دستگاه های دولتی را سه مولفه مهم در حوادث مختلف طبیعی ذکر کرد و گفت: حتی در قانون دستورالعملی برای اموالی که به صورت امانی در اختیار است نیز آمده و باید هماهنگی خوبی را بین این سه مورد انجام دهیم تا از این پس در زمان وقوع حادثه به جای استقرار ستادهای بازسازی شاهد حضور بیمه ها باشیم.

اوروجی موفقیت این قانون را نیازمند سازمان دهی، انجام مانورها و استفاده از تجربه کشورهای مختلف و آسیب شناسی از طریق برگزاری نشست های علمی دانست و گفت: بیمه دنبال این است که خسارت کمتری پرداخت کند به همین علت باید در موضوع ایمن سازی و مقاوم سازی ساختمان ها بویژه در مناطقی که دارای بافت های فرسوده هستند فعالیت داشته باشد.

وی بیان کرد: مردم اگر در زمان وقوع حوادث با عزت نفس بیشتری خسارت بگیرند و به موقع بازسازی ها انجام شود، در مقابل بلایای مختلف مقاوم بوده و آسیب پذیری کمتری خواهیم داشت.

جلسه هماهنگی شرکت های بیمه قم با حضور مدیران ۲۰ شرکت بیمه و همچنین برخی از مسئولان دستگاه های اجرایی این استان برگزار و طی آن در خصوص اتخاذ تدابیر و راهکارهای موثر برای بهره گیری از ظرفیت های بیمه به هنگام بروز حوادث هم اندیشی شد.

برچسب‌ها صندوق بیمه همگانی قم حوادث غیرطبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق بیمه همگانی قم حوادث غیرطبیعی صندوق بیمه همگانی قم حوادث غیرطبیعی اخبار کنکور شرکت های بیمه مدیریت بحران ساختمان ها دستگاه ها خسارت ها بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۶۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال

محمدمهدی ناصحی ، با بیان اینکه طرح درمان کودکان کمتر از ۷ سال جزو مصوبات هیئت‌وزیران به حساب می‌آید، اظهار کرد: با توجه به بودجه‌ای که سالانه به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بیمه‌ها تخصیص می‌یابد طرح درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال تصویب شده است.

وی با بیان اینکه درمان برای کودکان از اهمیت فراوانی برخوردار است، گفت:با توجه به شرایط جسمانی کودکان و نوزادان باید گفت توجه به سلامت آن ها از اهمیت فراوانی برخوردار است و باید در کانون توجه قرار گیرد. باتوجه به ضرورت سلامت در کودکان و نوزادان، دولت موضوع درمان کودکان کمتر از ۷ سال را تصویب و ابلاغ کرده است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران درباره بودجه تخصیص یافته طرح درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال گفت: باتوجه به اینکه درمان کودکان کمتر از ۷ سال جزو ابلاغیه‌های دولت به حساب می‌آید بودجه این طرح تامین می‌شود. درمان کودکان کمتر از ۷ سال چندان طولانی نیست و نخستین سال اجرای این طرح را سپری می‌کنیم. پیش‌بینی اولیه طرح درمان کودکان کمتر از ۷ سال برای بستری این گروه سنی در تمام بیمه‌های پایه حدود ۳ هزار میلیارد تومان است.

ناصحی ادامه داد: با توجه به اضافه شدن درمان سرپایی به طرح درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال، اظهار نظر درباره بودجه مورد نیاز منوط به برآورد کامل نیازها و تقاضاها است. با توجه به اینکه هیئت‌وزیران، درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال را ابلاغ کرده اعتبار مورد نیاز این طرح تامین می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در حال حاضر، مبلغ ۳ هزار میلیارد تومان برای بستری بیماران گروه سنی هدف، بخش‌های دولتی و مراکز درمانی وابسته به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی درنظر گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است