Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون هماهنگی امور مناطق و سازمان‌های شهردار تبریز گفت: آمادگی برای مقابله با حوادث غیر مترقبه و بحرانی، ساخت‌وسازهای غیرمجاز و نظارت بر پیمانکاران شب از مهمترین اولویت‌ها در خصوص فعالیت شهرداران شب است.

مهدی یوسفی عصر امروز در جلسه‌ای که در خصوص فعالیت شهرداران شب برگزار شد، اظهار کرد: در هر منطقه شهرداری تبریز دو نفر به عنوان شهردار شب انتخاب شده است که به صورت چرخشی و یک شب در میان فعالیت خواهند کرد و در مجموع ۱۱ شهردار شب در مناطق و مرکز، اهداف محوله را انجام خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عوامل ذی‌ربط به سمت اهداف تعریف شده هدایت می‌شوند، افزود: هدف از انتخاب شهردار شب، انجام اقداماتی به صورت شبانه در سطح شهر است.

وی با بیان اینکه متاسفانه بیشتر ساخت‌وسازهای غیرمجاز در سطح شهر شبانه انجام می‌گیرد، خاطرنشان کرد: نظارت بر مجموعه و منطقه مربوطه شب‌ها توسط شهرداران انجام خواهد گرفت و باید از چنین مسائلی جلوگیری شود.  

معاون هماهنگی امور مناطق و سازمان‌های شهردار تبریز ادامه داد: اقداماتی همچون آسفالت‌ریزی، خط کشی معابر، لکه‌گیری، رفت و روب و نظافت به صورت شبانه در سطح شهر انجام می‌گیرد که یکی از وظایف شهرداران شب، نظارت بر این اقدامات است تا به شهرداری منطقه ذی‌ربط گزارش کنند. 

یوسفی با اشاره به حوادث غیر مترقبه، افزود :این گونه حوادث نیاز به مدیریت و واکنش سریع دارند که توسط شهرداران شب انجام می‌گیرد.

وی گفت: مباحثی مانند درختان شکسته و نمک پاشی در فصل زمستان جزو وظایف شهرداران شب است که به زودی پیاده خواهد شد.  

معاون هماهنگی امور مناطق و سازمان‌های شهردار تبریز یادآور شد: شناسایی تهدیدها و نقاط ضعف و افزایش نقاط قوت، از جمله انتظارات ما از شهرداران شب است. مدیریت، حفظ و نگهداری از اموال شهرداری در پارک‌ها و بوستان‌های شهری و معابر، نظارت و رسیدگی بر وضعیت سرویس‌های بهداشتی و... از دیگر وظایف شهرداران شب به شمار می‌رود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، یوسفی خاطرنشان کرد: هماهنگی در سیستم به خصوص سامانه اطلاع رسانی مردمی ۱۳۷ بسیار حائز اهمیت است که شهرداران شب باید هماهنگی لازم را در این زمینه داشته باشند تا با همتی مضاعف به نتایج مطلوب دست یابیم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری تبریز شهرداران شب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۵۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و سومین جلسه شورا در تذکری با تبریک روز جهانی ماما اظهار داشت: تذکر امروز بنده در خصوص ضرورت تعیین مدیرعامل سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران است که بعد از تغییرات مدیریتی که در سازمان میادین میوه و تربار صورت گرفت، برای این سازمان از دیماه سال گذشته سرپرستی تعیین شده که هم اکنون نیز در حال فعالیت است. ضمن خسته نباشید به ایشان که عملکرد خوبی در این مدت داشته است، از شهردار تهران می خواهم وضعیت مدیریت این سازمان را تعیین و تکلیف نماید.

وی ادامه داد: لازم است شهرداری به بند "د" ماده ۱۳ اساسنامه سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران مصوب آبان ۱۴۰۲ در انتصاب فرد مورد نظر مورد توجه کند که در آن قید شده است انتخاب مدیرعامل سازمان از بین افراد واجد شرایط با حداقل مدرک کارشناسی ارشد و داشتن ۵ سال سابقه مدیریتی و اجرایی مرتبط که حداقل ۳ سال آن سابقه کار در شهرداری تهران باشد. سرپرست فعلی سازمان این شرایط را ندارد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در تذکر دیگری گفت: به استناد بند ۲۳ قانون وظایف شوراهای اسلامی است. همانطور که در روزهای اخیر شاهد بودیم بخش قابل ملاحظه‌ای از پارک لاله که گفته می‌شود ۳ هزار متر است توسط شهرداری حصار کشی شده و بر اساس اخباری که به صورت غیر رسمی از شهرداری شنیده‌ایم قرار است در آن مجموعه فرهنگی ساخته شود و تاکید داشتند که ساخت این مجموعه بدون قطع درختان صورت خواهد گرفت.

وی گفت: شهرداری منطقه عنوان می‌کند که این اقدام توسط سازمان بوستان ها صورت گرفته ما نقشی نداشتیم، اما دستور توقف داده‌ایم. سئوال بنده این است وقتی گفته می شود بدون قطع درختان یعنی در این محوطه بزرگ حدود ۳ هزار متر که حصار کشی شده هیچ درختی وجود ندارد.

نجفی ادامه داد: این با واقعیت تطابق ندارند و پارک لاله فاقد فضای این چنینی است که در آن درختان تنومند وجود نداشته باشند. البته گویا ظاهرا با پیگیری‌های اعضای شورا دستور توقف هرگونه اقدامی توسط معاون خدمات شهری صادر شده، اما وجود این حصار و اخباری که در خصوص ساخت و ساز در این پارک منتشر شده است نگرانی هایی برای شهروندان به وجود آورده است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در پایان گفت: از شهردار تهران می خواهم به فوریت نسبت به اطلاع رسانی درست و دقیق نسبت به این موضوع اقدام و دستور دهند تا حصارهایی که در این پارک کشیده شده است را بردارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳ پل در محدوده دره نورالشهدا اراک ساخته می‌شود
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد